KLOAK

KLOAKMESTER FINN PEDERSEN

Kloakmester Finn Pedersen har over 30 års erfaring i branchen, og du kan derfor være sikker på, at der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten af arbejdet. Finn har arbejdet med alle salgs kloakopgaver for private og erhverv, hvilket betyder, at der findes en løsning på alle problemer.

 

Kloakarbejde i høj kvalitet

Søger du en kloakmester i Helsingør, så er du landet det rigtige sted. Har du problemer med kloakker, så kan vi hjælpe med kloakservice, renovering og reparationer, så systemet fungerer helt optimalt.

Som autoriseret kloakmester tilbyder Finn Pedersen professionel, sikker og prisvenlig kloakservice i Helsingør. Med over 30 års erfaring i branchen er kloakservice vores absolutte speciale. Du er derfor garanteret at arbejdet bliver udført i høj kvalitet og i overensstemmelse med de gældende regler på området.

Vi klarer alle typer opgaver

Vi er vant til både små og store opgaver, og vores kunder omfatter både private og erhverv. Vi udfører derfor mange forskellige typer kloakopgaver, og vi kan helt sikkert hjælpe dig med din opgave.

Vi udfører TV-inspektiondrænarbejdestrømpeforingjord- og betonarbejde samt rottesikring – og meget mere.

Skal der lægges nye kloakker på grund af nybyggeri eller tilbygninger, løser Kloakmester Finn Pedersen opgaven efter alle fagets regler.

Vi udfører kloakering i det åbne land og i sommerhusområder hvor afløbsinstallationen ofte ikke kan tilsluttes en hovedkloak. Her kan vores kloakmester i stedet anlægge en samletank eller et nedsivningsanlæg.​

Kloakmester Finn Pedersen er omfattet af et kvalitetsstyringssystem fra Kloakmestrenes Kvalitetskontrol. Det er din garanti for, at kloakarbejdet udføres korrekt og med kvaliteten i top.

 

Ewaldsvænget 33
3000 Helsingør

Telefon: 28 74 90 80
Email: mester@kloakfinn.dk​
CVR nr. 78 57 62 19

Kloakmester finn pedersen

Ewaldsvænget 33, 3000 Helsingør

Tlf.: 28749080

mester@kloakfinn.dk

www.kloakfinn.dk